Sollicitanten

Een nieuwe baan zoeken doe je – als het goed is – slechts een paar keer in je leven. Een leuke en uitdagende baan zoeken voor ingenieurs is voor SASJA careers dagelijks werk. In ruim dertig jaar hebben de consultants van SASJA careers een groot netwerk opgebouwd en daarnaast veel kennis en ervaring opgedaan als bemiddelaar voor hoger technisch personeel. Als werkzoekend technisch specialist kun je hiervan gebruik maken om jouw kansen op de technische arbeidsmarkt te vergroten.

Wat doet SASJA Careers voor jou als ingenieur?

Ben je als technisch specialist op zoek naar een uitdagende baan, en wil je daarbij jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroten? Wil je weten welke bedrijven en welke functies bij jou passen? En wil je beter voorbereid op gesprek bij bedrijven met technische vacatures? SASJA careers kan je helpen met het vinden van de juiste baan voor jou!

Technische vacatures

SASJA careers bemiddelt voor iedereen met een technische achtergrond op HBO- of TU-niveau in de opleidingsgebieden Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Industriële Automatisering, Civiele Techniek, Maritieme Techniek, Technische Bedrijfskunde, Installatietechniek, Algemene Operationele Techniek, Lucht- en Ruimtevaarttechniek, Chemische Technologie, Autotechniek, Industrieel (Product-)Ontwerp, Overige techniek en Technische Natuurkunde.

SASJA careers bemiddelt voor zowel tijdelijke projecten als structurele vacatures in de techniek in onder andere de volgende branches: Machine- en Apparatenbouw, Scheepvaartindustrie, (Rail-)Infra, Olie- en Gasindustrie, Engineering & Advies, Installatietechniek, Energietechniek en Technische Automatisering.

Je kansen vergroten

Wanneer je een beroep doet op de dienstverlening van SASJA careers, dan maak je gebruik van de kennis, de ervaring en het netwerk die onze consultants in ruim dertig jaar tijd hebben opgebouwd. Wij kennen veel technische bedrijven binnen Nederland en weten wat voor cultuur daar heerst. Dit kan helpen bij het maken van een keuze of een bedrijf bij jou past. Daarnaast kunnen wij jouw gegevens direct onder de aandacht brengen bij de afdelingsmanagers of HRM-medewerkers van een bedrijf, wat de kansen om op gesprek te mogen komen aanzienlijk vergroot.

Het grootste voordeel is misschien wel dat wij het netwerk en de technische kennis hebben om je technische vacatures voor te leggen die je zelf nooit verwacht had. Of wij brengen je in contact met bedrijven die je nooit eerder als potentiële werkgever had gezien. Op die manier kan je jouw horizon verbreden en tegelijk je kansen op de technische arbeidsmarkt aanzienlijk vergroten.

Sollicitatieprocedure

Voor jou als sollicitant betekent dit concreet dat wij eerst een persoonlijk gesprek met je voeren om te achterhalen wat je precies kunt, en wat je op korte en lange termijn wilt. Als je niet precies weet wat je wilt, kunnen wij je helpen met gerichte vragen en suggesties. Daarna bespreken wij de opdrachtgevers en technische vacatures met je waarvan wij denken dat die bij jou passen.

In overleg met jou stellen wij jou voor bij de opdrachtgevers waarin jij geïnteresseerd bent, en regelen wij de sollicitatiegesprekken voor je. Wij bereiden je voor op deze sollicitatiegesprekken, en geven na afloop daarvan een eerlijke terugkoppeling. Bij een positieve afloop van de sollicitatieprocedure krijg je een arbeidsovereenkomst aangeboden van SASJA careers voor de duur van de detacheringsperiode – na die periode kan je rechtstreeks in dienst treden bij de opdrachtgever.

Contact

Benieuwd hoe SASJA careers jouw kansen op de technische arbeidsmarkt kan vergroten? Stuur dan een mail met je gegevens naar werken@sasja-careers.nl, of bel 088 850 67 77 voor direct contact met onze consultants. Maar je kunt natuurlijk ook eerst een kijkje nemen bij onze technische vacatures.

Wij nodigen je graag uit voor een eerste kennismaking!

Vacatures
inMidden Nederland
inMidden Nederland
inMidden Nederland
inMilan
inMidden Nederland/Internationaal
inZuid Holland
inZuid-West en Zuid-Oost Nederland
inVertrouwelijk
Alle vacatures