Ons team

Benieuwd wie jou straks aan een big smile én je nieuwe baan helpen? Maak kennis met SASJA careers. Voor dit team van ervaren bemiddelaars is geen uitdaging te groot. De ideale mix van achtergronden en expertise zorgt ervoor dat jij je gehoord en begrepen voelt.

Dit zijn wij

Arie Bruine de Bruin

Arie staat aan het begin van alles. Zo ook van jouw volgende carrièrestap. Ga rustig zitten, want bij Arie zijn al je vragen en zorgen in goede handen.

Al ruim 35 jaar helpt hij werkzoekende technici aan een flinke dosis werkgeluk. Je hebt dus de meest ervaren consultant in de branche tegenover je zitten. Om je kansen nog eens extra te vergroten, helpt hij je eerst om een betere sollicitant te worden.

Als oprichter is Arie ook verantwoordelijk voor de start van SASJA careers. De betrokkenheid, duidelijkheid en persoonlijke benadering die Arie kenmerkt, zie je overal in SASJA terug. Spreek je met Arie, dan proef je meteen waar SASJA voor staat.

Lees meer

Peter van Neijenhof

Als kandidaat én als opdrachtgever kun je in het hele traject op Peter rekenen. Vanaf het eerste contact tot de start van je nieuwe baan.

Die nieuwe baan, daarvoor gaat hij tot het uiterste. Als voormalig manager weet hij namelijk wat er op de werkvloer voor de werknemer én werkgever er echt toe doet.

Dóórvragen en buiten de gebaande paden gaan. Hiermee bracht Peter al vele kandidaten naar mooie routes die ze vooraf niet eens hadden uitgestippeld. “Denken in mogelijkheden”, zegt hij dan trots.

Lees meer

Mike Meuldijk

Maak kennis met Mike Meuldijk, onze gedreven carrièreconsultant bij SASJA careers. Met zijn scherp oog voor potentieel en toewijding aan jonge professionals is Mike dé persoon die enthousiast jouw carrièrepad begeleidt. Hij helpt niet alleen bij het vinden van geschikte banen, maar ook bij het ontdekken van jouw verborgen talenten. Mike staat klaar om je professionele reis te ondersteunen en je naar een toekomst vol succes en voldoening te leiden.

Lees meer

Jelle van Zantwijk

Jelle van Zantwijk is onze energieke consultant die met veel enthousiasme en toewijding te werk gaat om technisch en overheidstalent te koppelen aan geweldige kansen. Met een scherp oog voor wat werkgevers zoeken en een nog scherpere focus op het vinden van de perfecte match, is hij vastbesloten om nieuw talent te helpen bij het vinden van die droombaan. Jelle gebruikt zijn analytische vaardigheden en strategische inzicht om niet alleen vacatures in te vullen, maar om carrières te bouwen. Zijn energie en passie voor de nieuwste trends in de arbeidsmarkt maken hem niet alleen een waardevolle consultant, maar ook een belofte voor de toekomst van SASJA careers.

Lees meer

Desiree Bakker

Collega van het eerste uur en al sinds 2002 ieders steun en toeverlaat als het gaat om administratie, salarisverwerking en HR-zaken. Werkelijk alles wat naar administratie smaakt, daar zet ze haar tanden in.
Hebben we je aan een baan geholpen, dan verzorgt ze meteen de administratieve duidelijkheid voor je. Dat is een fijn begin!

“Nee” bestaat niet bij Desiree; ze gaat voor je door het vuur om de onderste steen boven te halen zolang er iets niet 100% duidelijk voor je is.

Vastberaden en zorgvuldig dus. En nog creatief ook: dit blijkt uit de fotomuur waar wij trots mee pronken als je bij ons op de koffie bent.

Lees meer

Heb je vragen voor ons? Bel gerust of stuur een bericht. We horen graag van je!