Werkwijze

Je carrière kan alle kanten op. Maar hoe ga je de goede kant op? Een baan laat zich niet altijd in een functieprofiel omschrijven. En je cv zegt alleen maar wat over je verleden.

Hier ligt SASJA’s kracht. Door onze ruime ervaring weten we dat werken met mensen om maatwerk vraagt. Deze persoonlijke benadering is voor iedereen uniek. Dit is het verschil tussen een cv en een carrière.

Door deze extra stap overtreffen we graag de verwachting van mensen. Het komt dan ook vaak voor dat we onze kandidaten helpen aan een nieuwe carrière waar zij zelf en de opdrachtgever vooraf niet aan hadden gedacht. Zijwegen leiden vaak tot mooie routes!

Zo doen we het

1. Kennismaking

Om de hechte drie-eenheid te vormen tussen jou, werkgevers en ons, moeten we elkaar eerst leren kennen. We nemen de tijd voor je. We kijken niet alleen naar je professionele achtergrond, maar ook naar je persoonlijke eigenschappen en ambities. Het verschil tussen je ambities en je nieuwe loopbaan is soms kleiner dan je denkt.

2. Aan de slag!

Tenminste, wij dan. We maken een uitgebreid profiel op waarbij we denken in mogelijkheden. De perfecte match tussen jou en de opdrachtgever is de basis van alles wat we voor je doen. We hebben een breed netwerk, en dat zullen we in onze zoektocht voor je benutten ook.

3. Ontdek onze selectie

We laten je weten wat we hebben gevonden. We nemen de beste selectie met je door waarin we onze keuzes toelichten. Wat voelt goed en wat minder? Met jouw feedback, hebben we waardevolle informatie voor de volgende stappen of om verder te zoeken.

4. Voorstellen bij de opdrachtgever

Je hebt een geweldig gevoel bij die ene werkgever: tijd om je voor te stellen voor een kennismaking! We zorgen voor een warme introductie bij de opdrachtgever. Dit zorgt voor een soepele en fijne kennismaking.

5. Sollicitatie

We helpen je bij het voorbereiden van je sollicitatie. Zo weet je jezelf goed te presenteren en staat er niets een fijn gesprek in de weg. Je kunt dan rustig alle indrukken op je laten inwerken. Hierna bellen we je snel met (hopelijk) dit bericht:

YES, er is een match! Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Dit beloven we

  • matchen op persoon en omgeving
  • continue begeleiding in het hele proces
  • ervaren specialisten met een bewezen netwerk
  • effectief matchen door persoonlijke benadering
  • vertrouwen en respect als basis voor samenwerken

Kennismaking ?

Zoek je een baan in de techniek of overheid? Ook als je nog niet weet welk werkgebied of welke functie er bij je past kunnen we je helpen.

Peter van Neijenhof

Als kandidaat én als opdrachtgever kun je in het hele traject op Peter rekenen. Vanaf het eerste contact tot de start van je nieuwe baan.

Die nieuwe baan, daarvoor gaat hij tot het uiterste. Als voormalig manager weet hij namelijk wat er op de werkvloer voor de werknemer én werkgever er echt toe doet.

Dóórvragen en buiten de gebaande paden gaan. Hiermee bracht Peter al vele kandidaten naar mooie routes die ze vooraf niet eens hadden uitgestippeld. “Denken in mogelijkheden”, zegt hij dan trots.

Lees meer

Arie Bruine de Bruin

Arie staat aan het begin van alles. Zo ook van jouw volgende carrièrestap. Ga rustig zitten, want bij Arie zijn al je vragen en zorgen in goede handen.

Al ruim 35 jaar helpt hij werkzoekende technici aan een flinke dosis werkgeluk. Je hebt dus de meest ervaren consultant in de branche tegenover je zitten. Om je kansen nog eens extra te vergroten, helpt hij je eerst om een betere sollicitant te worden.

Als oprichter is Arie ook verantwoordelijk voor de start van SASJA careers. De betrokkenheid, duidelijkheid en persoonlijke benadering die Arie kenmerkt, zie je overal in SASJA terug. Spreek je met Arie, dan proef je meteen waar SASJA voor staat.

Lees meer

     privacyverklaring *

    * = verplicht invulveld