Op zoek naar personeel ?

Voor elke plek een gedreven collega. Zoek je gedreven personeel voor jouw organisatie?

Samen staan we sterk. Dankzij ruim 30 jaar ervaring vinden we de persoon achter het cv. Dat maakt het verschil tussen een vacature en een fantastische collega.

Werkwijze

Gedreven collega’s vinden doen we samen.

Bij SASJA careers hechten we veel waarde aan betrokken relaties tussen opdrachtgever, kandidaat en ons team.

Het startpunt is altijd het begrijpen van jouw bedrijfscultuur en de juiste persoon die daarbij past. Zo hebben we het altijd gedaan. Altijd proactief meedenken: out of the box en altijd een stap verder. Samenwerkingen worden zo altijd warme relaties. We zijn dan ook trots op onze reputatie als betrouwbare partner.

Mogen we je helpen aan personeel? Stuur ons een bericht.

Tijdswinst op alle fronten

HRM-medewerkers zijn veel tijd kwijt aan de werving van geschikt personeel. Laat daarom SASJA de voorselectie uit handen nemen. De consultants van SASJA careers spreken dagelijks met kandidaten die een nieuwe uitdaging willen starten.

Effectieve gesprekken

We schuiven geen cv’s door, maar leggen alleen de geschikte kandidaten voor. We bereiden ze goed voor op zowel de kennismaking als de sollicitatie. Zo is voor iedereen elk gesprek effectief en zinvol en de kans op succes extra groot.

De zekerheden van SASJA

Personeelsbemiddeling is mensenwerk. Een nieuwe collega voor de opdrachtgever heeft net zoveel impact als een nieuwe baan voor de kandidaat. Daarom zijn we een echte partner; het verlengstuk van je HR.

Betrouwbare partner

Tijdens de detacheringsperiode is de kandidaat in dienst van SASJA careers. Hierna kun je de kandidaat direct kosteloos overnemen en een arbeidsovereenkomst aanbieden.

Bemiddeling is ontzorgen

  • snel geschikte kandidaten aan tafel
  • we nemen de voorselectie uit handen
  • continue begeleiding in het hele proces
  • effectief matchen door persoonlijke benadering
  • samenwerken als partners door oprechte betrokkenheid

Mahmoud Hayati

Sasja Career found me an amazing job, I am very grateful with everything they did and how they supported me through the year, I highly recommend them to any individual who’s looking into starting new adventure.

Mark Geerars

Niet voor niets werk ik al 20 jaar samen met Arie en SASJA Careers!
Ze weten altijd kandidaten te vinden die niet alleen vakinhoudelijk maar vooral ook cultureel bij ons bedrijf passen.
Sasja Careers handelt kundig en vooral met respect naar zowel klant als kandidaat. Van harte aanbevolen dus!

Suzanne Taal

Peter wist precies de goede match te maken. Niet alleen op basis van kennis en ervaring, maar ook op werksfeer en karakter. Ik zit daardoor helemaal op mijn plek bij mijn nieuwe werkgever

Omid Parast

I’m truly satisfied with SASJA’s services. Their dedication and determination are commendable. They are responsible and extremely supportive throughout the process. Highly impressed with their professionalism and dedication; they truly go the extra mile.”

Hasan Al-Raheed

Ik was lang op zoek naar een baan en dankzij Peter heb ik een fijne werkplek gevonden. Deze baan past goed bij mij en geeft kansen om te groeien en mezelf te ontwikkelen.

Sjaak Neefjes

Bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan. Deze wending in mijn loopbaan zou er zonder SASJA nooit zijn geweest.

Arie Bruine de Bruin

Arie staat aan het begin van alles. Zo ook van jouw volgende carrièrestap. Ga rustig zitten, want bij Arie zijn al je vragen en zorgen in goede handen.

Al ruim 35 jaar helpt hij werkzoekende technici aan een flinke dosis werkgeluk. Je hebt dus de meest ervaren consultant in de branche tegenover je zitten. Om je kansen nog eens extra te vergroten, helpt hij je eerst om een betere sollicitant te worden.

Als oprichter is Arie ook verantwoordelijk voor de start van SASJA careers. De betrokkenheid, duidelijkheid en persoonlijke benadering die Arie kenmerkt, zie je overal in SASJA terug. Spreek je met Arie, dan proef je meteen waar SASJA voor staat.

Lees meer

Peter van Neijenhof

Als kandidaat én als opdrachtgever kun je in het hele traject op Peter rekenen. Vanaf het eerste contact tot de start van je nieuwe baan.

Die nieuwe baan, daarvoor gaat hij tot het uiterste. Als voormalig manager weet hij namelijk wat er op de werkvloer voor de werknemer én werkgever er echt toe doet.

Dóórvragen en buiten de gebaande paden gaan. Hiermee bracht Peter al vele kandidaten naar mooie routes die ze vooraf niet eens hadden uitgestippeld. “Denken in mogelijkheden”, zegt hij dan trots.

Lees meer